Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΗΣ ΔΑΔΑ

Θέλαμε πολύ ν'αρχίσουμε απο τη Δημοτική παράταξη ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΥΡΙΟ του ΚΑΛΛΙΡΗ του ΠΑΣΟΚ.
Τα όσα γίνανε όμως το τελευταίο καιρό στου ΚΑΖΑΚΟΥ τη ΔΑΔΑ, με την εκλογή νέου ΠΑΠΑ σ'αυτήν, τον ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ, μας αλλάξανε την επιθυμία.Μάθαμε λοιπόν οτι κατα τη διαδικασία της εκλογής του, κάποια κομματόσκυλα της Ν.Δ. Ζωγράφου, ζητήσανε υποψήφιο Δήμαρχο δήθεν από το κόμμα. Αυτοί που διάλυσαν την Τοπική της Ν.Δ. Ζωγράφου παραμονές βουλευτικών εκλογών και έκλεισαν τα γραφεία της, αρχίζουν τώρα να αποκαλύπτουν τους πραγματικούς τους στόχους. Τίποτα δεν έγινε στη τύχη.
Πολλά τα κορόιδα της Ν.Δ., που τους δουλεύουν διάφοροι τυχάρπαστοι, εξυπηρετώντας προσωπικά τους συμφέροντα. Είμαστε εδώ και γ'αυτούς.Πάμε λοιπόν το ταξίδι μας μόλις αρχίζει...


Η καθαριότητα βελτιώθηκε…
Ενας απ’αυτούς τους «κομματικούς» δήλωσε σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ότι στην Παπανδρέου η καθαριότητα βελτιώθηκε. Η κατάσταση, όμως, με τα σκυλιά είναι μεγάλο πρόβλημα.Πως είναι δυνατόν να βρωμάει ο τόπος από τα κόπρανα των σκυλιών και η καθαριότητα να έχει βελτιωθεί;Αυτό συμβαίνει μόνο στον κόσμο του παράλογου.Τι κρύβεται πίσω από αυτή την ….αβροφροσύνη;Ασφαλώς η κολλεγιά με Παπαγιαννόπουλο. Και με την κουμπάρα, την υφισταμένη του Παπαγιαννόπουλου.
Δεν είναι μόνον αυτά. Τα αποκαλυπτήρια έρχονται αργά και σταθερά.
 
 
ΑΡΕΤΗ ΕΧΕΤΕ……..Άλλος απ’αυτούς «κομματικούς» καρανεοδημοκράτες είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο, απευθυνόμενος στο Δήμαρχο: Αρετή έχετε, αλλά τόλμη δεν έχετε.Σε πρώτο πλάνο δίνει το σπουδαιότερο πιστοποιητικό αρετής (που την είδε άραγε;) και περιμένει το δεύτερο πλάνο.
Έχει μεγάλο βάθος η υπόθεση.
Δεν πρόκειται να γλυτώσει με τίποτα. Και θα πάει μαζί του και ο Καλλίρης.
Να το θυμόσαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου