Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ «ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ»ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΡΗ.


 
 

Επιμένει ο κ. Καλλίρης στα ψέματα και στις υπερβολές.

Αυτά αποκαλύπτουν  εφημερίδες που κυκλοφόρησαν και  έντυπα συνδυασμών.

Δεν περιορίζονται στην εξαγγελθείσα δήθεν χρεωκοπία του  Δήμου, η οποία ομολογείται τώρα από τον ίδιο ότι δεν ήταν τίποτα στην πραγματικότητα.

Ο «ειλικρινής» κ. Καλλίρης  παραδέχεται ταμειακό υπόλοιπο 3.900.000€ την 1-1-2011 και μετά από δύο χρόνια που ο ίδιος ο Καλλίρης έκλεισε τον Ισολογισμό 2010 (τελευταίο έτος διαχείρισης Καζάκου) βεβαιώνει πλεόνασμα σε ολόκληρο το έτος 260.000ΕΥΡΩ.

Αυτό σημαίνει ότι είχαν πληρωθεί όλες οι υποχρεώσεις προς τρίτους (προμηθευτές, εργολάβους κ.λ.π.) και παρ΄όλα αυτά υπήρξε πλεόνασμα και όχι χρεωκοπία. Μεγάλη απάτη!

Οικονομολόγος ενός συνδυασμού δημοσιεύει αναλυτικά τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου και αποδεικνύει όχι νοικοκύρεμα, αλλά οικονομική ζημιά του Δήμου 14.000.000 ΕΥΡΩ.

Εμείς σημειώνουμε την εικονική μείωση των δαπανών, η οποία οφείλεται

-στη μείωση των μισθών των εργαζομένων,

-στη μείωση λόγω πολλών συνταξιοδοτήσεων και καταργήσεων θέσεων λόγω διαθεσιμότητας (δημοτικής Αστυνομία, σχολικοί φύλακες κ.λ.π.), λόγω μείωσης ασφαλιστικών εισφορών κ.λ.π.

Επομένως το ν ο ι κ ο κ ύ ρ ε μ α  είναι μία ακόμη ΑΠΑΤΗ.

Άλλωστε το ίδιο «νοικοκύρεμα» επικαλούνται ΟΛΟΙ οι Δήμαρχοι του κλίματος ΠΑΣΟΚ σε όλη τη Χώρα (Καμίνης, Μπουτάρης κ.λ.π.)

Αυτή τη φαυλότητα οι πολίτες πρέπει να την μαυρίσουν. Φτάνει πιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου